Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відкриття дитячого садочка у селі Писарівка

Дата: 04.09.2018 14:30
Кількість переглядів: 1457

Вже більше двох років маленькі жителі с. Писарівка чекали відкриття нового приміщення дитячого садочка «Зоряночка». І ось настала ця довгоочікувана подія – 3 вересня відбулося урочисте відкриття  закладу.

Спільними зусиллями  Війтовецької селищної ради, підприємств громади, приватних підприємців, фермерів с. Писарівка  та за сприяння народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка  вдалося провести капітальний ремонт приміщення, де матимуть змогу здобувати дошкільну освіту 60 малюків.

Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями села та привітати їх з чудовою подією завітали: Війтовецький селищний голова Ігор Григорович Степанюк, народний депутат України Сергій Петрович Лабазюк, голова Волочиської РДА Володимир Миколайович  Сергійчук, заступник генерального директора ТОВ «Волочиськ-Агро»  Адамчук Людмила Пилипівна.

«Якщо відкривається садочок, то означає, що село живе і буде жити. І від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.», - сказав Ігор Григорович у своєму вітальному слові.

Право перерізання стрічки було надано Війтовецькому селищному голові Ігорю Григоровичу Степанюку, народному депутату України Сергію Петровичу Лабазюку, голові Волочиської РДА Володимиру Миколайовичу  Сергійчуку та завідувачці ЗДО «Зоряночка» Чернявській Галині Володимирівні, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка.

Після урочистостей присутні на святі з радістю і хвилюванням переступили поріг оновленого закладу та побували в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Також у подвір’ї дитячого садочка відбулася ще одна важлива подія - відкриття спортивного майданчика, облаштованого за сприяння благодійного фонду народного депутата України  Сергія  Лабазюка «Ми поруч», на якому матимуть змогу займатися і зміцнювати  своє  здоров'я як найменші писарівчани так і усі жителі села.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь