Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Святкували Війтівці

Дата: 22.08.2018 13:43
Кількість переглядів: 1485

19 серпня, щорічно, особливий день календаря для війтівчан: цього дня у Війтівцях не тільки престольне свято, а й пишні святкування з нагоди річниці заснування населеного пункту та надання йому статусу селища.

Так і цьогоріч у селищі підготували насичену програму, яка розпочалася ще з десятої години ранку з товаристського футбольного турніру між ветеранами, молоддю та юніорами. Завершився турнір перемогою молоді.

Опісля турніру відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, облаштованого за  сприяння благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Ще з обідньої пори і в центі селища панувала святкова атмосфера. Кожен, хто завітав на відзначення Дня селища, міг вибрати, як провести час і чим поласувати адже окрім виїзної торгівлі відбувалось і пригощання ковбасками від благодійного фонду «Ми поруч», а працівники комунального підприємства «Громадське» Війтовецької селищної ради частували війтівчан та гостей свята смачним кулішем та пиріжками. Чимало забав було і для малечі.

О вісімнадцятій годині розпочався святковий концерт. В рамках концертної програми гарний настрій присутнім дарували найкращі аматорські колективи громади, народний аматорський хор «Перлина Поділля», а також учителі та вихованці Писарівської ДМШ.

Першим з вітальним словом до війтівчан та гостей звернувся господар громади – селищний голова Ігор Григорович Степанюк. Ігор Григорович щиро привітав усіх присутніх зі Святом Преображення Господнього та Днем селища, а також грамотами та грошовими преміями за особливий внесок у розвиток селища нагородив мешканців Війтовець та спортсменів.

Далі з привітаннями та цінними подарунками виступали гості свята: народний депутат України Сергій Петрович Лабазюк, помічник народного депутата України Олега Ляшка Байда Леонід Миколайович, голова Волочиської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Сергійчук, заступник Волочиського міського голови Клімова Оксана Михайлівна, заступник Наркевицького селищного голови Борисюк Володимир Михайлович,  начальник Волочиського ВП ГУНПУ Малішевський Олексій Володимирович, а також  Сьоміна Ольга Анатоліївна – завідуюча лабораторією ВП Війтовецький елеватор ТОВ «Зерно-Агротрейд».

А родзинкою свята став подарунок народного депутата України Сергія Лабазюка – виступ гурту «Toloka», які своїми драйвовими піснями запалювали публіку.

Завершилося дійство святковою дискотекою.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь