Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У школах Війтовецької громади пролунав останній дзвоник

Дата: 25.05.2018 15:14
Кількість переглядів: 822

25 травня у загальноосвітніх школах Війтовецької ОТГ  пройшли урочисті заходи з нагоди святкування “Останнього дзвоника”.

Під час урочистих лінійок дітлахів вітали із закінченням навчання та початком довгоочікуваних літніх канікул, кращих учнів, переможців конкурсів та олімпіад різного рівня нагороджували дипломами та грамотами.

Щирі слова привітань, останні настанови отримали юнаки та дівчата Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ст. від  своїх батьків, педагогів, та гостей свята. А гостями свята були: Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г.; представник народного депутата України Лабазюка С.П., депутат районної ради партії «Ми поруч», заступник селищного голови Свистун В.М.;  керівник апарату Хмельницької обласної державної адміністрації Бирка Ю. І.

«Відзначати завершення навчального року стало уже доброю традицією. Це всенародне свято – сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії. Щиро вітаю  усіх  із чудовим святом –  Днем останнього дзвоника! Нехай це свято буде гарним підсумком  усього  навчального року», – сказав Степанюк І.Г, вітаючи  учнів   школи.

Варто зазначити, що дуже багато школярів та гостей прийшли на свято у вишиванках, а коли звучав гімн України, його співали усі разом — і дорослі, і діти.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь