Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Святкування Дня захисника України у Війтовецькій громаді

Дата: 14.10.2016 15:30
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

13 жовтня, напередодні Дня захисника України, в приміщенні Писарівського будинку культури відбувся святковий концерт. На святі були присутні учасники бойових дій у зоні антитерористичної операції Війтовецької ОТГ, їх родичі та усі бажаючі їх привітати. У фойє будинку культури нашим захисникам вручили вітальні листівки та грошову допомогу.
Розпочався концерт із виступу хору "Перлина Поділля" Війтовецької ОТГ.
Із вітальним словом виступив Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г. : "Напередодні свята Дня захисника України, ми зібралися у цій залі, щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму і привітати чоловіків, які захищають спокій наших домівок.
Сьогодні, в такий нелегкий для України час, хочеться висловити особливу подяку людям, які несли службу, і які досі перебувають в зоні АТО. Саме завдяки Вам ми не втрачаємо надію і надалі жити у вільній незалежній державі. Саме Ви, не шкодуючи свого здоров’я і свого життя хоробро обороняєте східні кордони нашої Батьківщини.
Слова подяки адресую і ветеранам Великої Вітчизняної війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький Вам уклін, синівська подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди. Також світла пам’ять героям Небесної сотні та усім загиблим, які полягли, захищаючи свою країну.
Тож, щиро вітаю усіх з Днем захисника України! Бажаю Вам щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі і своїй Вітчизні. Божого благословення Вам та мирного неба над головами.
Слава українському народові!
Слава його захисникам!
Слава Україні!"
Далі хвилиною мовчання було вшановано пам'ять усіх загиблих захисників України. Протягом концерту виступали учасники художньої самодіяльності Писарівського будинку культури, учні Писарівської ЗОШ І-ІІІ ст., а також учителі та учні Писарівської ДМШ. Підняла настрій усім присутнім жіноча вокальна група Зеленівського будинку культури, виконавши музичну композицію "Давай, баби, давай!...".
Закінчився святковий концерт виступом духового оркестру Війтовецької ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь