Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Футбольне протистояння напередодні Дня фізичної культури та спорту України

Дата: 12.09.2016 15:16
Кількість переглядів: 884

Значення розвитку фізкультури і масового спорту важко перебільшити. Адже в юному віці та в молодості закладаються підвалини майбутнього здоров'я, а відповідно й майбутньої здорової сім'ї, не обтяженої хворобами та згубними звичками.
Одним з важливих напрямків роботи органів місцевого самоврядування, виконавчої влади є сприяння розвитку фізичної культури і спорту. Виконувати це завдання, непросто. Проте, як свідчить досвід, пропаганда здорового способу життя, залучення сільських громад, зокрема дітей і молоді, до занять фізкультурою і спортом, змістовного дозвілля є надзвичайно корисною і потрібною справою. Це дієвий засіб відволікти підростаюче покоління від небажаного впливу вулиці та задіяти його фізичну активність на користь громаді. В кінцевому результаті спорт - це здоров'я нації, а значить - її майбутнє.

Так, з метою пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом, організації активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, напередодні Дня фізичної культури та спорту України,  відбулася товариська зустріч з міні-футболу між збірними командами місцевого самоврядування Волочиської районної ради та Війтовецької ОТГ.

       9 серпня на новоствореному футбольному полі у смт. Війтівці зустрілися  збірні команди.Змагання  проходили в дружній, запеклій боротьбі. Перший тайм пройшов у спокійному руслі. Гравці активно атакували суперників створюючи моменти, які так і не завершувалися голом.Дві команди прагнули здобути важливі очки, але перший тайм завершився з рахунком 0:0.
       В другому таймі  вболівальники побачили яскраву гру команд з голами. Першими відкрили рахунок збірна команда Волочиської районної ради. Гравець збірної команди М.Микуляк забив очікуваний м’яч у ворота суперників.  А за хвилину до закінчення основного часу, фортуна посміхнуласяі  команді Війтовецької ОТГ, її гравець А.Білий зрівняв рахунок матчу. 

Товариська зустріч закінчилася з рахунком 1:1, подарувала багато позитивних емоцій і стала хорошим прикладом для наслідування.
Давайте разом будувати спортивне майбутнє в нашій громаді!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь