Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День селища Війтівці

Дата: 21.08.2017 14:21
Кількість переглядів: 1444

 

Фото без опису Погожого літнього дня, на врочисте свято Преображення Господнього, відбулося святкування Дня селища Війтівці, яке розпочалось із футбольного турніру між командами ветеранів та юніорів Війтовецької громади. Із рахунком 4:3 перемогу здобули юніори. Свято продовжилось на літньому майданчику біля будинку культури. У святкуванні взяли участь помічники народного депутата України С.Лабазюка - В.Петрук, А.Кудринський, депутат обласної ради А.Саланський, заступник голови Волочиської районної ради С.Сутий, керуюча справами виконкому Волочиської міської ОТГ В.Цимбалюк, заступник селищного голови Наркевицької ОТГ В.Борисюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Т. Буяр.

З вітальними словами до гостей свята звернувся селищний голова І.Степанюк, який щиро дякував війтівчанам за віддану працю, спрямовану на розвиток селища. Грамоти з рук голови отримали жителі і працівники установ та підприємств, громадські активісти.

Директор ВП «Війтовецький елеватор» Круть О.П. та заступник генерального директора з управління персоналом Адамчук Л.П. у своєму виступі наголосили на ролі підприємства у житті громади та вручили цінні подарунки війтівчанам та працівникам елеватора.

Від Благодійного фонду С.Лабазюка «Ми поруч» цінні подарунки отримали молоді батьки, школа та дитсадок. Протягом всього свята працівники фонду частували гостей смачною юшкою та смаженими сосисками.

Артисти Війтовецького БК протягом двох годин розважали односельчан та гостей змістовним концертом: звучали пісні у виконанні солістів Д.Нагорної, М.Стаднічук, А.Юзвин, А.Долічного, Н.Мазур, Ю.Вилавського, гурту «Оксамит», аматорського хору «Перлина Поділля», жіночої вокальної групи «Подоляночка», духового оркестру громади та танцювальні композиції у виконанні хореографічних колективів «Fire dance», «Remiks»

З настанням темряви розгорнулося історичне дійство – рицарі «Збаразької дружини» демонстрували майстерність володіння мечами та бойовими сокирами.

Дружнє і радісне свято тривало до пізньої ночі. І кращої подяки всім учасникам, як радісні посмішки та аплодисменти глядачів, годі й було чекати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь