Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Володимир Гройсман: Ми запровадили якісний діалог з бізнесом, разом зможемо відкрити потенціал держави та забезпечити швидкий економічний ріст.

Дата: 20.09.2017 12:55
Кількість переглядів: 922

Фото без описуУряд України запровадив якісний та дієвий діалог з бізнесом, готовий продовжувати вже діючі програми підтримки підприємців і одночасно бути ефективним майданчиком розв’язання проблем. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з провідними компаніями України.

Зустріч пройшла під головуванням Президента України Петра Порошенка і за участі керівництва Генеральної прокуратури та правоохоронних органів.    

«Важливо, коли діалог іде за участю Президента і в присутності силовиків. Наше завдання – забезпечити стале економічне зростання і розкрити потенціал держави», - сказав Глава Уряду.   

Володимир Гройсман нагадав, що вже рік в Україні працюють  декілька інструментів сприяння діловій активності. В їх числі – «єдине вікно» на  митниці, яка проходить системне реформування, запровадження системи електронних закупівель  ProZorro, суттєве зниження заборгованості по виплаті ПДВ, накопиченої за минулі періоди – з 15 млрд грн до 900 млн. грн, запровадження спеціальних урядових структур, передусім Офісу зі залучення та підтримки інвестицій та Національного комітету з промислового розвитку.

 «Розвиток буде неможливим, якщо бізнес відчуватиме себе невпевнено та під загрозою будь-якої атаки – в тому числі з боку держави, - сказав Глава Уряду. - Ми налаштовані на чіткі кроки, які дозволять зняти всі перепони, бар’єри та приниження. Якщо для цього потрібні кадрові зміни, ми на це готові. Настав час незворотніх і системних змін. А наші розмови мають завершуватися конкретними рішеннями».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь