Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 14.11.2017 12:39
Кількість переглядів: 2594

„Культура – простір, в якому проходить все життя людини від народження до смерті”.  М.В.Попович

Всеукраїнський день працівників культури було засновано з метою відзначити вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність, незважаючи на потужні натиски багатьох агресорів, і зайняти гідне місце серед світових культур. Українська культура консолідує на розвиток держави, розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями, де б ми не були. Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації.

10 листопада 2017 року у Війтовецькому будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На свято завітали всі працівники культури Війтовецької ОТГ, аматорські колективи сіл та просто гості свята.

Із вітальними словами до присутніх виступили: Війтовецький селищний голова І.Г. Степанюк, заступник-начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму  О.О. Воробйова, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка А.С. Кудринський, а також директор Писарівської дитячої музичної школи В.Л. Блаженець.

У своєму виступі О.О. Воробйова наголосила на здобутках галузі культури Війтовецької ОТГ за рік. Найвизначнішими з них стали: присвоєння хореографічному ансамблю «Талісман» Писарівської дитячої музичної школи почесного звання «зразковий», присвоєння хоровому колективу «Перлина Поділля» Війтовецького будинку культури почесного звання «народний аматорський», а також відзначення талановитої учениці Писарівської дитячої музичної школи Каменюк Юлії за чисельні перемоги у конкурсах по вокалу.

Святкова частина гармонійно поєднувалась з нагородженням діячів культури та бібліотекарів грамотами і подяками за особистий внесок в розвиток культури громади, сумлінну працю, творчий та інноваційний підхід в роботі та з нагоди Дня працівників культури і аматорів народного мистецтва.

З гарним святковим настроєм присутні залишали залу. І щиро дякували за організоване свято його учасникам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь