Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про проходження процедури громадських слухань по розробленню детального плану

Дата: 31.01.2018 11:17
Кількість переглядів: 924

Повідомлення про проходження процедури громадських слухань по розробленню детального плану

    Війтовецька селищна рада повідомляє про процедуру громадських слухань проекту Детального плану території земельної ділянки площею 0,9553га, для реконструкції мийки під склади для зберігання сільськогосподарської техніки (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Код цільового використання –12.08 для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій) по вул. Героїв України 18/1 в  смт. Війтівці Волочиського району, Хмельницької області, заявник гр. Вовчок Н.М., (далі – Детальний план території), відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555.

    Проект Детального плану території розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки. При цьому враховано раціональне розташування об’єктів нового будівництва, здійснення інженерного забезпечення території, що проектується, та складає в межах проекту 0,9553га.

- Характеристика транспорту

    Основний під’їзд до ділянки, що проектується, здійснюється місцевою грунтощебеневою дорогою смт. Війтівціі. Територією смт. Війтівці проходить дорога місцевого значення Камянець-Подільський-Сатанів-Теофіполь «Р 48».

- Характеристика планувальних обмежень

    Планувальним обмеженнями земельної ділянки, що розглядається під Детальний план території, враховано від межі проектної ділянки 10-ти метрову охоронну зону.

Інші планувальні обмеження відсутні.

Заявником та платником з розроблення детального плану території є гр. Н.М.Вовчок. Замовником – Війтовецька селищна рада.

Розробник детального плану – ФОП В. Панасюк, м. Хмельницький.

Детальний план території розроблено згідно рішення сесії Війтовецької селищної ради від 06.07.2016 № 26-8/2016 «Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Вовчок Н.М. в смт. Війтівці по вул. Героїв України,18/1

Графічні матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді.

В громадських слуханнях можуть прийняти участь:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території району;

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні та на суміжних з нею територіях;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції надаються громадянами та іншими особами згідно ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», у письмовому вигляді виконкому Війтовецької селищної ради за адресою:31256 смт. Війтівці вул. Героїв України, 4, із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. На протязі одного місяця з моменту публікації( дата публікації 31.01.2018).

Пропозиції що поступили після встановленого строку залишаються без розгляду.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь