Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

За ініціативи Волочиської окружної прокуратури перераховані на потреби Збройних Сил України кошти на суму близько 170 тис. грн.

Дата: 08.07.2024 10:10
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЗа ініціативи прокурорів Волочиської окружної прокуратури слідчим суддею прийняті рішення про перерахунок на потреби Збройних Сил України близько 170 тис. грн. коштів, які були внесені підозрюваними в якості застави.

 Так, Волочиською окружною прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідувалося Відділом поліції №2 Хмельницького районного управління ГУНП в області відносно жителя м. Волочиськ за ч. 1 ст. 209 (легалізація майна, одержаного злочинним шляхом), ч. 1, 2 ст. 307 (незаконні придбання та зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечної психотропної речовини, вчинені повторно) КК України.

 Ухвалою слідчого судді Волочиського районного суду відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою, а також визначено розмір застави, яку було внесено.

 В подальшому, за ініціативи окружної прокуратури, до суду скеровано клопотання про перерахунок частини застави на спеціальний рахунок відкритий у НБУ на потреби Збройних Сил України.

 Ухвалою слідчого судді від 30.05.2024 задоволено вищевказане клопотання та прийнято рішення про перерахунок коштів в сумі 48 420 грн. на потреби ЗСУ.

 Окрім цього, Волочиською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується Відділом поліції №2 Хмельницького районного управління ГУНП в області перебуває кримінальне провадження відносно жителя Тернопільської області за ч. 3 ст. 307 (незаконні придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах) КК України.

         Ухвалою колегії суддів Хмельницького апеляційного суду відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою, а також визначено розмір застави, яку було внесено.

 В подальшому, за ініціативи окружної прокуратури, до суду скеровано клопотання про перерахунок застави на спеціальний рахунок відкритий у НБУ на потреби Збройних Сил України.

 Ухвалою слідчого судді від 03.07.2024 задоволено вищевказане клопотання та прийнято рішення про перерахунок коштів в сумі 121 120 грн. на потреби ЗСУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь