Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «М’ясо свинини І категорії без кістки охолоджене; Філе куряче охолоджене; (код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’яс

Дата: 16.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 45

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання Риби свіжомороженої «Хек» (без голови) здійснюється для забезпечення харчуванням закладів освіти які розташовані на території громади

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-01-16-002453-a

4. Предмет закупівлі: «М’ясо свинини І категорії без кістки охолоджене; Філе куряче охолоджене; (код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо)»

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 400000,00 (Чотириста тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання :Україна, Хмельницька область

№ п/п

Назва закладу

Адреса

1

Війтовецький ліцей

31256 смт. Війтівці, вул. Садова,3

2

Писарівська ліцей

31250   с. Писарівка   вул. Шкільна 6

3

Бокиївський  гімназія

31264 с. Бокиївка, вул.  Шкільна, 7

4

Писарівський заклад дошкільної освіти "Зоряночка"

31250, с. Писарівка, вул. Молодіжна, 2

5

Війтовецький заклад дошкільної освіти  "Барвіночок"

31256 смт. Війтівці вул. Героїв України, 6

6

Купільський заклад дошкільної освіти «Зернятко»

31226  с. Купіль,  вул. Центральна 35

7. Період постачання :  до 31.12.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. № 275 (далі – Наказ). Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг проводиться методом порівняння ринкових цін, зокрема шляхом  аналізу попередніх аналогічних закупівель за минулі періоди, інформація про які міститься в ЕЗС «Prozorro». Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю,  розраховано як  середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

11. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

- продукція харчової промисловості, що вказана в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника;

- Свинина м'ясо 1 категорії. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Весь товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, повинен бути свіжим або охолодженим, без кісток. Шматки м’яса свинини повинні бути без залишків внутрішніх органів, доброякісні, чисті, не пошкоджені гризунами та шкідниками. Головна вимога – це свіжість та безпечність продукції. Термін зберігання на момент поставки продукції повинен бути не меншим 98% із загального терміну зберігання.

- Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) Запах без властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Термін зберігання не менше 80 % від кінцевого. Пакування від 500 гр. Пакування в пакети з полімерної плівки. Ярлик із зазначенням назви, маси, дати виготовлення та кінцевого споживання з описом ттх. Додаткові вимоги: Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством,в тому числі згідно Закону України " Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів ".

- Продукція харчової промисловості повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника (фургон рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника, який має пройти санітарну обробку.

3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту  з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам. (в складі пропозиції подається відповідний гарантійний лист).

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

5. Гарантійний лист виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України, але при цьому вони безпосередньо не здійснюють комерційної діяльності з документальним підтвердженням повноважень), якщо учасник процедури не являється безпосереднім виробником товару, яким підтверджуються можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів у кількості, зі строками придатності  та в терміни поставки, визначені замовником по цих торгах.

6. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи:

  • копія декларації виробника або посвідчення про якість, виданого на запропонований товар, у якому повинно бути вказано інформацію про найменування товару, посилання на ДСТУ або ТУ У;
  • на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Учасники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати у складі тендерної пропозиції підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку;
  • копії експертних висновків, що підтверджують відповідність товару діючому ДСТУ/ТУ стосовно досліджень на патогенні мікроорганізми, в т.ч. сальмонели, токсичних елементів і мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів і радіонуклідів;

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Вид

Умови поставки

1

М’ясо свинини І категорії

кг

300

охолоджене

Спеціалізованим транспортом постачальника

2

Філе куряче охолоджене

кг

   1925

охолоджене

Спеціалізованим транспортом постачальника

*всіпосилання на торговельну марку, фірму, патент, конструкціюабо тип предмета закупівлі, джерелойогопоходженняабовиробникаслідчитати як «абоеквівалент».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь