Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі код ДК 021:2015: 72410000-7 Послуги провайдерів

Дата: 04.12.2023 16:15
Кількість переглядів: 111

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання послуг Провайдера  здійснюється для забезпечення доступу до мережі Інтернет  комунальних закладі громади.

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-30-011675-a

4. Предмет закупівлі: код ДК 021:2015: 72410000-7 Послуги провайдерів

(Лот 1: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для смт. Війтівці Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 2: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Купіль Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 3: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Писарівка Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 4: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Зелена Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 5: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Криштопівка Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 6: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Сарнів Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 7: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Завалійки Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 8: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Кривачинці Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 9: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Порохня Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету; Лот 10: Послуги цілодобового доступу до мережі Інтернет для с. Бронівка Хмельницького району Хмельницької області до широкосмугового доступу до Інтернету)

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 236681,00 (Двісті тридцять шість тисяч шістсот вісімдесят одна гривня 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання : Лот 1-10: адреса надання послуг: У відповідності до Додатку 2 тендерної документації та Додатку 2 Додатку 3 Проекту договору.

7. Період постачання :  з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2023рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2023 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. № 275 (далі – Наказ). Розрахунок очікуваної вартості послуг проводиться методом порівняння  комерційних пропозицій надавачів послуг з надання доступу до мережі Інтернет. Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю,  розраховано як  середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

11. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: широкосмугового доступу до Інтернету)

1. Телекомунікаційні послуги з надання доступу до Інтернету (далі - послуги) надаються відповідно до вимог законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. № 295 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 29, ст. 1074), та інших нормативно-правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі.

2. Усе обладнання, зокрема кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання вузлів телекомунікаційної мережі, надається, встановлюється та налагоджується виконавцем у рамках договору надання послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету.

3. Організація надання послуги передбачає можливість збільшення пропускної здатності каналів доступу до Інтернету залежно від потреб замовника, що має бути предметом окремих домовленостей сторін.

4. Виконавець забезпечує можливість з’єднання кінцевого обладнання замовника з Інтернетом з використанням адрес IPv4 .

5. Виконавець забезпечує надання статичної зовнішньої ІР-адреси кожному закладу соціальної інфраструктури.

6. Виконавець забезпечує підготовку каналу та підключення без сплати замовником додаткових коштів і потреби купувати додаткове обладнання.

7. На ділянках телекомунікаційної мережі виконавця, що використовується для надання послуг, не допускається застосування радіотехнологій.

8. Умови надання послуги передбачають безлімітний доступ до Інтернету, що не обмежує обсяг передавання та приймання даних.

9. Запланована недоступність послуг - до 8 годин на місяць; аварійна недоступність послуг - 48 годин на місяць.

Виконавець забезпечує можливість використання послуг з доступу до Інтернету для персоналу та відвідувачів закладів соціальної інфраструктури за допомогою мережі Wi-Fi у частотах 2,4 та 5 ГГц.

10. Виконавець приймає звернення (повідомлення) замовника цілодобово, без перерв та вихідних телефоном та на електронну адресу виконавця.

11. Звернення (повідомлення) замовника повинно обов’язково містити найменування замовника, ім’я, прізвище, контактний телефон особи, що звертається, найменування та місцезнаходження закладу соціальної інфраструктури, в якому виникла проблема з наданням послуги; причину звернення.

12. Гарантована швидкість доступу   до мережі Інтернет має буди не менше 100 мбіт/с.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь