Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Фахівці ради взяли участь у презентації Плану відновлення переробної промисловості для громад

Дата: 20.01.2023 08:15
Кількість переглядів: 96

Фото без описуДнями Асоціація міст України спільно з Академією Київського міжнародного економічного форуму та Центром розвитку ринкової економіки ознайомили представників громад з презентацією «Переробна промисловість: інструменти та можливості для громад».

У заході взяли участь понад 200 представників органів місцевого самоврядування

Народний депутат України, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський представив представникам муніципалітетів План відновлення переробної промисловості.

Переконаний, що роль громад в економічному розвитку буде ставати все більш значущою. Вони мають на це пряму економічну мотивацію: чим більше промислових переробних підприємств буде в громадах, тим заможнішими вони будуть”, — наголосив Д. Кисилевський.

Народний депутат України ВРУ VIII скликання, куратор Академії Київського міжнародного економічного форуму Віктор Галасюк запропонував низку семінарів, які протягом року заплановано провести в подготовці до повоєнного відновлення громад  в партнерстві з Асоціацією міст України.

Керівник Центру розвитку ринкової економіки Ігор Гужва представив учасникам заходу проєктСприяння економічному розвитку громад в умовах війни”.

Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан  зазначив: “Зараз на розгляді Парламенту перебуває законопроєкт 5648 щодо розширення повноважень Антимонопольного комітету. Проєкт, в разі його прийняття в напрацьованій комітетом редакції, вплине на всі муніципалітети та суб'єкти господарювання. Тому представникам центральної і місцевої влади, парламенту, бізнесу, експертам необхідно напрацьовувати спільну позицію для вилучення з проєкту негативних норм і створення умов для розвитку економіки вже сьогодні й після нашої Перемоги".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь