Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч із фермерами, одноосібниками та бджолярами громади

Дата: 06.04.2021 10:52
Кількість переглядів: 663

Фото без опису6 квітня 2021 року у залі засідань Війтовецької селищної ради пройшла зустріч із керівниками фермерських господарств та громадянами, які індивідуально обробляють земельні частки ( паї) на території сіл Війтовецької ТГ, бжолярів та за участі Війтовецького селищного голови Ігоря Степанюка, начальника Волочиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області  Анатолія Саланського, начальника Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Миколи Микуляка,  начальника Волочиського районного сектору ГУ ДСНС України в Хмельницькій області  Олександра Штанькевича.

Начальник  Волочиської державної податкової інспекції Саланський А.М., у рамках проведення операції «Урожай», проінформував про вимоги Податкового кодексу, згідно з якими окремі категорії громадян зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи, визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору. Повідомив  про перелік доходів, які підлягають декларуванню, про терміни подачі декларацій, про способи подачі декларацій.  Зокрема , активно обговорювалось питання оподаткування доходів громадян, які мають у власності (оренді) земельні ділянки площею понад 2 га. Також відбулась жвава дискусія з питання виплати фермерськими господарствами орендної плати власникам паїв. Анатолій Миколайович звернув увагу голів фермерських господарств  на недопущення фактів виплати орендної плати в «конвертах», оскільки це є грубим порушенням податкового законодавства.

Начальник Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляк М.Я. звернувся до присутніх про потребу у співпраці фермерів, одноосібників та бджолярів, особливо у період обробки квітучих рослин хімічними речовинами, із яких бджоли збирають мед, з метою попередження їх отруєння.

Не менш важливе питання було порушено і  начальником Волочиського районного сектору ГУ ДСНС України в Хмельницькій області  Штанькевичем О.П. який звернувся до усіх присутніх щодо попередження пожеж через підпал сухої трави.

Швидкість поширення вогню під час пожежі надзвичайно висока, тому локалізувати його на відкритих територіях дуже важко. Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів. У населених пунктах спалення сухої трави або листя на присадибних ділянках може перерости у неконтрольоване горіння. Це загрожує знищенням будівель і споруд житлового сектору.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь