Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Володимир Гройсман: Ми запровадили якісний діалог з бізнесом, разом зможемо відкрити потенціал держави та забезпечити швидкий економічний ріст.

Дата: 20.09.2017 12:55
Кількість переглядів: 930

Фото без описуУряд України запровадив якісний та дієвий діалог з бізнесом, готовий продовжувати вже діючі програми підтримки підприємців і одночасно бути ефективним майданчиком розв’язання проблем. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з провідними компаніями України.

Зустріч пройшла під головуванням Президента України Петра Порошенка і за участі керівництва Генеральної прокуратури та правоохоронних органів.    

«Важливо, коли діалог іде за участю Президента і в присутності силовиків. Наше завдання – забезпечити стале економічне зростання і розкрити потенціал держави», - сказав Глава Уряду.   

Володимир Гройсман нагадав, що вже рік в Україні працюють  декілька інструментів сприяння діловій активності. В їх числі – «єдине вікно» на  митниці, яка проходить системне реформування, запровадження системи електронних закупівель  ProZorro, суттєве зниження заборгованості по виплаті ПДВ, накопиченої за минулі періоди – з 15 млрд грн до 900 млн. грн, запровадження спеціальних урядових структур, передусім Офісу зі залучення та підтримки інвестицій та Національного комітету з промислового розвитку.

 «Розвиток буде неможливим, якщо бізнес відчуватиме себе невпевнено та під загрозою будь-якої атаки – в тому числі з боку держави, - сказав Глава Уряду. - Ми налаштовані на чіткі кроки, які дозволять зняти всі перепони, бар’єри та приниження. Якщо для цього потрібні кадрові зміни, ми на це готові. Настав час незворотніх і системних змін. А наші розмови мають завершуватися конкретними рішеннями».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь