Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Проекти рішень №б/н «Проекти рішень»

Кількість переглядів: 565
Скликання: 7 скликання
Сесія: 15 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 17.01.2017
Номер документу: б/н
Назва документу: Проекти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік (0.05 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення восьмої сесії селищної ради від 06.07.2016 року №5-8/2016 «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2017 рік» (0.03 МБ)
  3. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Війтовецької селищної ради (0.02 МБ)
  4. Про надання згоди на безоплатну передачу трактора МТЗ – 82.1 «Беларус» з причіпом тракторним самоскидним 2ПТС-4, трактора ДТЗ 4244К, самоскида МАЗ 4571 N2-525-000, деревоподрібнюючої машини та навісного обладнання для тракторів на баланс ком (0.02 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення детального плану території смт. Війтівці по вул. Садова (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Бокиївка по вул.Жовтнева,7 Бокиївському навчально-виховному комлексу «загальноосвітня школа І -ІІ ступенів – дошкільний навчал (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Завалійки по вул.Центральна,10 Завалійківській загальноосвітній школі І -ІІІ ступенів (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Кривачинці по вул.Центральна,28 Кривачинецькому навчально-виховному комлексу «загальноосвітня школа І -ІІ ступенів – дошкільн (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Криштопівка по вул.Першотравнева,7а Криштопівському навчально-виховному комлексу «загальноосвітня школа І ступенів – дошкільн (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Порохня по вул.Гагаріна,10 Порохнянському навчально-виховному комлексу «загальноосвітня школа І ступенів – дошкільний навчаль (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Сарнів по вул.Шкільна,2 Сарнівському навчально-виховному комлексу «загальноосвітня школа І -ІІ ступенів – дошкільний навчальни (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Писарівка по вул.Молодіжна,2б Писарівському дошкільному навчальному закладу «Зоряночка» (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Завалійки по вул.Центральна,10 Завалійківському дошкільному навчальному закладу «Сонечко» (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в с.Писарівка по вул.Молодіжна,2а Писарівській дитячій музичній школі (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Білому Миколі Станіславовичу в с.Писарівка вул.Шевченка,62 та передачу даної земельної ділянки йому у власність (0.02 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Комердус Галині Яківні в с.Порохня вул.Миру,26 та передачу даних земельних ділянок їй у власність (0.02 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Лобу Олександру Васильовичу в с.Петриківці вул.Набережна,3 та передачу даної земельної ділянки йому у власність (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Пестерову Михайлу Геннадійовичу в с.Криштопівка по вул.Івана Огієнка в ме (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр.Рак Галині Михалівні в с.Сарнів вул.Шляхеччина,11 та передачу даних земельних ділянок їй у власність (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі( 69/100 будинку торгівлі) з подальшою передачею в оре (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність гр.Кшемінській Тетяні Олексіївні в с.Порохня по вул.Починка,11 (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність гр.Качуринському Віктору Йосиповичу в с.Куровечка по вул.Лесі Українки,15 (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Куровечка в межах населеного пункту гр.Качуринському Віктору Йосиповичу (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт.Війтівці по вул.Садова в межах населеного пункту гр.Богачу Віталію Едуардовичу (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Кривачинці по вул..Миру в межах населеного пункту гр.Вовчок Нелі Миколаївні (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Куровечка в межах населеного пункту гр.Чайковській Надії Михайлівні (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь