Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

6 серпня відбувся святковий концерт до дня села Зелена

Дата: 08.08.2016 16:33
Кількість переглядів: 1495

     

   Для багатьох День села – це ще один привід зібратися разом, згадати і тих, хто народився, і хто зростав у рідному селі, послухати музичні композиції, подивитися виступи досвідчених артистів й своїх же діточок на сцені та порадіти їхнім творчим успіхам. Тому, зазвичай, на такий день народження не лише сходяться, а й з’їжджаються ті, хто тут народився і виріс, із усіх куточків України. Цей чудовий день об’єднує людей різного віку - від малого до великого. І вітають земляків та гостей завжди щиро та гостинно.
         6 серпня 2016 року в День Преображення Господнього відбулося святкування дня народження с. Зелена. У центрі з самого ранку панувала святкова атмосфера. Лунала музика. Грав оркестр Писарівського будинку культури. У святково прикрашеному повітряними кульками і квітами сільському клубі зібралося багато жителів та гостей, щоб усією дружною родиною відсвіткувати цю знаменну подію. А особливо радувала зір непосидюча дітвора. Саме вони, усміхнені і щасливі,- надія і наше  майбутнє.
         Свято розпочалося з вітань. Щиро вітали присутніх та бажали всім мирного неба над головою,  добра та достатку і впевненості у завтрашньому дні староста села Канарська Жанна Станіславівна, голова Війтовецької селищної ради Степанюк Ігор Григорович,  директор "Робімакс Агро" Міщук Алім Володимирович, представник благодійного фонду " Завжди поруч" Олійник Михайло Іванович та заступник голови райдержадміністрації Пендилюк Віталій Володимирович, які нагородили грамотами та цінними подарунками  воїнів АТО, а також людей, які своєю працею зробили вагомий внесок в розвиток села.
           Також на святі були присутні заступник Війтовецького селищого голови Свистун Володимир Михайлович, керуючий справами виконавчого комітету Війтовецької селищної ради Печенюк Василь Володимирович, секретар Війтовецької селищної ради Глущак Наталія Станіславівна, депутат районної ради Сенюк Віталій Володимирович та інші.
Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на Майдані, у зоні АТО, під час Голодомору та у роки Другої світової війни. Примітно, що з-поміж односельців чимало патріотів-добровольців та воїнів української армії, які пішли боронити свою землю, залишивши вдома матерів, дружин, маленьких дітей. Таких - семеро. Є й ветерани афганської війни. Усі вони – гордість земляків, які їх щиро шанують.
         Усі привітання супроводжувались чудовими піснями та музичними композиціями. Найбільше присутніх вразив виступ Івана Іванович Кочмарського (90 років) та Володимира Пиндика (78 років), під час їхнього емоційного виступу у багатьох присутніх побігли мурашки по шкірі, а наприкінці виступу всі присутні стоячи плескали, таким чином висловлюючи своє захоплення.
         По завершенні концерту всіх присутніх частували смачним короваєм. Завідуюча сільським клубом Лілія Грех  висловила слова вдячності усім , хто долучився до проведення свята.  Також слова подяки висловила діловод відділу культури і туризму Війтовецької селищної ради Вилавська Тетяна Устимівна.
 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь