Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День селища Війтівці

Дата: 25.08.2016 11:24
Кількість переглядів: 1188

       

 19 серпня у смт. Війтівці відбулось справжнє свято – із гостями, привітаннями, подарунками, різноманітними атракціонами, пригощаннями та, звичайно, святковим концертом. А святкували тоді – День селища Війтівці. Зі святом жителів селища прийшли привітати чимало гостей, яких зустрічали господарі свята під звучання музики духового оркестру.
        Учасникам святкувань була представлена виставка-хобі «Таланти наших односельчан», а навколо будинку культури розташувалось безліч батутів та атракціонів, якими неабияк тішилася найменші гості свята.
         Розпочалась урочиста частина свята із звучання Державного Гімну України та святкового привітання настоятеля місцевого храму – отця Володимира.
         Далі до усіх жителів громади та гостей свята звернувся Війтовецький селищний голова об’єднаної територіальної громади І. Степанюк, який щиро привітав усіх зі святом селища, яке вони святкують у День храмового свята – Преображення Господнього, побажав, насамперед, миру в усій Україні та пообіцяв, що робитиме усе можливе для того, щоб і селище Війтівці, і уся Війтовецька об’єднана громада розвивались, а її жителі відчували себе захищеними та щасливими.
           Привітати жителів селища Війтівці та усієї об’єднаної територіальної громади завітав і народний депутат України С. Лабазюк, який ніколи не залишається осторонь як проблем жителів Волочиського району, так і святкових радісних заходів. З нагоди свята, помічник народного депутата С. Лабазюка, представник благодійного фонду «Ми поруч» В. Петрук вручив для місцевого ФАПу необхідне приладдя, окремим жителям селища грамоти та цінні подарунки, а ще – подарунковий сертифікат на одноденну поїздку в Собор Зарваницької Божої Матері (с. Зарваниця).
           Із щирими словами привітань завітали на свято у Війтівці і голова районної державної адміністрації В. Сергійчук та голова районної ради С. Пазюк, які після побажань добра, миру та процвітання селищу і громаді вручили окремим жителям Війтовець спільні грамоти райдержадміністрації та районної ради, а також цінні подарунки.
           Не залишились осторонь свята і представники ТОВ «Волочиськ-агро». Привітати зі святом жителів селища Війтівці та вручити їм цінні подарунки завітали заступник генерального директора ТОВ «Волочиськ-агро» з управління персоналом Л. Адамчук та директор ВП «Війтовецький елеватор» ТОВ «Волочиськ-агро» В. Колеснік.
           Серед поважних гостей, що завітали в Війтівці на свято були і депутат обласної ради, начальник Волочиського відділення Красилівської ОДПІ А. Саланський та Волочиський міський голова ОТГ К. Черниченко.
            Мешканців селища Війтівці зі святом привітали також і представники сусідньої Наркевицької ОТГ – заступник Наркевицького селищного голови В. Борисюк та секретар Наркевицької селищної ради ОТГ Т. Козак.
           Для усіх присутніх аматори художньої самодіяльності Війтовецької ОТГ підготували чудовий концерт, який продовжувався до пізнього вечора, подарувавши усім учасникам свята гарний настрій та приємні спогади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь