Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ПОЗДОРОВЛЕННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 27.05.2016 08:32
Кількість переглядів: 938

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

 

     Відзначення останнього дзвоника — чудова шкільна традиція, справжнє свято, хоча його немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини.

 

     Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники, яких у цьому році 79, сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле, самостійне життя. Для інших – це прихід літніх канікул, що дадуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил. Свято останнього дзвоника – це  значна подія. Адже майбутнє нашої громади ми передусім, пов’язуємо з розвитком освіти. Від того, яким увіллється у виробничий, творчий процес молоде покоління, вирішальною мірою залежатиме доля кожного юнака та дівчини, доля громади і країни.

     У цей святковий день хочеться висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти та педагогам, які своїми ідеями, натхненнями та працьовитістю творять наше майбутнє. Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. В цьому році, завдяки вашим старанням у нас є 23 випускники 11-их класів та 56 випускників 9-их.

     Дорогі випускники! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.

     По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Вони пройшли роки шкільного життя разом з вами, раділи успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.

     Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

 

З найкращими побажаннями,                              

селищний голова Ігор Степанюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь